Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Anmälningsregler

Är man enbart intresserad av att vara med på matfestivalen och inte vill tävla i Food Truck-SM görs en intresseanmälan här. Här är alla typer av mat, dryck och godsaker välkomna för att tillsammans skapa en härlig festival!

Deltagaravgiften för Sthlm Street Food Festival är 20% av dagsomsättningen.

Priser
Det finns möjlighet att delta i festivalen på två olika sätt: antingen genom att sälja mat och dryck eller genom att dela ut mat och dryck.

Utställare som säljer mat och dryck betalar sitt deltagande genom 20% av dagsomsättningen.
Utställare som delar ut och visar mat och dryck betalar för den yta som man bokar:

4 kvm: 5 000 kr
8 kvm: 10 000 kr
12 kvm: 15 000 kr
16 kvm: 20 000 kr

För samtliga:
Anmälningsavgift exkl el: 1 500 kr
Anmälningsavgift inkl. el: 2 500 kr

Tävlande truckar
Efter avslutad tävling står de truckar som tävlat kvar i Kungsträdgården och blir en del av matfestivalen Sthlm Street Food. Det är alltså inte tillåtet att flytta vagnarna under pågående evenemang.

Deltagaravgiften är rabatterad för tävlande och är 15% av dagsomsättningen. Vid stängning läses er kassarapport av och vi fakturerar summan efter avslutat evenemang.

Långväga Food Trucks (över 20 mil enkel väg) har rätt att ansöka om reseersättning motsvarande 32 kr/mil ex moms. Reseersättningen dras direkt från deltagaravgiften, dock med max ned till 0 kr totalt.

Bekräftad plats
Först gör Food Truck-ägaren en intresseanmälan, därefter bekräftar Stockholmsmässan deltagandet och den tävlande återbekräftar sitt deltagande. Därefter kan avbokning inte göras. Vid eventuell ”no show” debiteras den anmälda trucken en avgift om 1 000 kr. Stockholmsmässan äger rätten att välja ut vilka som är med, men tidiga anmälningar prioriteras då antalet tävlande har en övre gräns.