Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies.Läs mer i vår cookiepolicy »

Learn how to make a delicious, raw, gluten free and vegan cake

Hitta oss på kartan
Learn how to make a delicious, raw, gluten free and vegan cake with the founder of Artisan Raw Bakery Stockholm - Oksana Creutz.
 
In Oksana's 40 min workshop you will learn:
1) introduction to raw "baking";
2) key ingredients and tecqniques how to create delicious and healthy raw and vegan desserts;
3) equipment needed;
4) introduction to "superfoods" and how to use them in your every day life;
5) Oksana will show you how to make one of Artisan Raw Bakery Stockholm best selling cake - Kanelbulle cake!
Informational leaflet and goodie bag are included into the course.

OBS! Kursen hålls på engelska.

 

Detta Taste Lab-pass presenteras av Artisan Raw Bakery.

Biljettpris: 95 kr

Köp biljett här från och med 19 september.

Taste Lab - C16:21