Conveija

Vi finns i monter C19:21A

Conveija har sedan 2015 arbetat med import av champagne för den svenska marknaden.

Vinregionen Champagne erbjuder ett fantastiskt utbud med många mindre, högklassiga odlare som också gör egen champagne. Vår ambition är att erbjuda champagne från sådana odlare med hög kvalitet till attraktiva priser.

Många champagneodlare kännetecknas av en stor passion för vinmakandet, målsättning om att göra personliga viner och en vilja att utveckla vinproduktionen i regionen. Det är dessa producenter vi söker och samarbetar med.

Conveija representerar odlarna Pertois-Lebrun, Marion-Bergeronneau, Bernard Tornay och Minière i Sverige. På Stockholm Food & Wine har vi med oss instegschampagnerna från Pertois-Lebrun, Bergeronneau-Marion och Bernard Tornay.

Under mässan deltar även Antoine Bouret från Pertois-Lebrun i vår monter. Ta chansen att träffa honom och få höra mer om Pertois-Lebruns fantastiska champagner. På lördagen 9/11 kl 11-12 arrangerar vi dessutom en masterclass med Antoine där man får prova 4 av Pertois-Lebruns champagner, bland annat den helt nya vinfätsspecifika champagne Derriere de Mont Aigu som presenteras i Sverige för allra första gången vid detta tillfälle. Boka plats i Taste Lab.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Champagne Bernard Tornay - Frankrike
  • Champagne F Bergeronneau-Marion - Frankrike
  • Champagne Pertois-Lebrun - Frankrike

Kategorier

  • Dryck m alkohol

Kontakt

Conveija

c/o Haeffler, Mamsell Ullas Väg 7 129 39  Hägersten Sverige