Dekorations bild för Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad 2023.

Boka Smakbordet för egna provningar och lanseringar!

Nu erbjuder vi dig som utställare möjlighet att hålla provningar för att ge våra besökare tillfälle att få mer kunskap och inspiration om din produkt. 

Under fredag 10/11 och söndag 12/11 finns det möjlighet att boka tider vid Smakbordet, som ligger inne i mässhallen. Smakbordet är placerat på en scen och är utformat som en u-formad bardisk med 20 platser runt en köksö. I köksön finns det spis och ugn. Högtalare och mikrofon finns också tillgängligt, för att skapa en så bra upplevelse som möjligt. 

Här kan du i lugn och ro skapa en fördjupad kontakt med deltagarna och låta dem prova din produkt på olika sätt.  Övriga mässbesökare kan följa din provning från bänkar nedanför scenen.

Du tar själv med dig det som behövs till din provning (glas, assietter, skedar, servetter och liknande).

Varje provningspass är 45 minuter med en halvtimme emellan för förberedelser samt städning. Du städar själv efter din provning och ser till att det ser snyggt ut inför nästa. Det kommer att finnas städmaterial i området.

Vi lägger upp information om din provning/aktivitet på vår hemsida och gör inlägg om Smakbordet i våra sociala medier. Anmälan och eventuell betalning görs direkt till er, via den adress eller formulär som ni förser oss med. På detta sätt har ni möjlighet att hålla direktkontakt med deltagarna – era framtida kunder. 

Skicka din intresseanmälan redan idag, då det finns ett begränsat antal pass att boka. Ange önskad dag och ungefärlig tid som du önskar boka.
sthlmfoodandwine@stockholmsmassan.se

Smakbordet kostar 1 500 kr (ex moms)/pass att hyra.

Bilder från Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad.