Provningar ÄDLA DRYCKER & OST hos Fine Deli

Hitta oss på kartan

Fine Deli och Engman Taste & Event AB håller provningar i sin monter:

Ost till dryck är en bra kombination som öppnar upp en hel värld av nya smakupplevelser.

Förhoppningsvis lyfter kombinationen av dryck och ost smakerna till högre höjder, jämfört med om de skulle upplevas separat, och att 1 + 1 = 3.

Under provningarna kommer vi lära oss hur man kan kombinera osten till olika drycker samt berättelser och anekdoter från drycken och ostens värld. Med kunskap från denna provning kommer du våga testa olika nya kombinationer på egen hand.

På provningen prövar vi 5 olika whisky och spritdrycker, som vi hämtar från mässans utställare och matchar med 5 olika ostar från Fine Delis sortiment. 

Provningarna sker i Fine Delis monter C12:52, mitt i mässhallen, där du bokar och betalar för provningen. Du kan också boka förväg genom att maila till per@finedeli.se.


Varje provning har ett begränsat antal platser om 15, så först till kvarn gäller.

Pris Ädla drycker & Ost: 400 kr/person.

Följande tider erbjuds:
Fredag den 10 november
14:00 - 14:45 
18:00 – 18:45

Lördag den 11 november
13:30 – 14:15
17:30 – 18:15

Söndag den 12 november
14:15 – 15:00

ENGMAN TASTE & EVENT AB
Företaget startades våren 2022 av Anders Engman som de senaste 10 åren varit verksam inom dryckesbranschen bl. a. som mäss- och eventansvarig hos Galatea AB, whiskydomare och provningsledare av öl- och whisky. Genomfört över 400 provningar och arbetar idag med olika samarbetspartners och leverantörer.

FINE DELI
Fine Deli marknadsför och säljer delikatesser från Italien, Spanien, Frankrike och England. Ni hittar oss på de flesta dryckesmässorna runtom i Sverige. Vi har en ambition att tillsammans med dryckesimportörer och producenter ge besökarna en upplevelse mer än osten och drycken var för sig. Exempelvis kan en whisky med sina aromatiska toner para sig alldeles ypperligt tillsammans med noterna från rätt matchad ost. Fine Deli drivs av Per Fredne som sedan flera år genomfört provningar med osten i centrum, för att låta fler upptäcka upplevelsen av en "perfect match".

 

C12:52