Smakbordet med DanSukker

Hitta oss på kartan

Kl 11.00 Emma Brink Rask, Brinken bakar

Kl 12.00 Dansukkers receptutvecklare bakar ett julrecept

Kl 13.00 Emma Brink Rask, Brinken bakar

Kl 14.00 Leila Lindholm

Kl 15.00 Dansukkers receptutvecklare bakar ett julrecept

Kl 16.00 Leila Lindholm

Johanna Westman är moderator på Dansukker-scenen. Johanna är programledare, matskribent, kokboksförfattare och kursledare. Hon har skrivit 16 kokböcker och medverkat i tidningar, radio och TV. Många som riktat sig till barn och unga. Driver numera Mosebacke Matstudio.


Emma Brink Rask
, driver Brinken bakar. Jobbade tidigare inom mediebranschen med bytte bana till bakningen 2017. Gett ut tre bakböcker, poddat om bakning, är influenser och receptkreatör som även håller digitala bakkurser.

Leila Lindholm – i grunden kock och arbetat på flertalet namnkunniga restauranger i Sverige och USA. Tjusningen med bakning lärde hon sig i mormors kök. Författare till 8 kok- och bakböcker och haft sina egna TV-program. 2011 grundade Leila sitt egen butikskedja och varumärke inom kök, bak, och matlagning.

Dansukker är det ledande varumärket för socker- och sirapsprodukter i Sverige. Det är ett varumärke som står för kvalitet, hantverk, inspiration och njutning och som bär på en lång och stolt historia från 1850-talet.

Företaget bakom Dansukker heter Nordic Sugar och är en del av Nordzucker Group. I Dansukkers sortiment finns klassiker som Strösocker, Bitsocker och Sirap men även smarta specialprodukter som Syltsocker och Glykossirap och fantastiska smaksättare som Muscovadorörsocker och Farinsocker.

Dansukker är det enda varumärket som säljer svenskodlat och svensk producerat i svenska butiker. För att göra det enklare att se matens ursprung och välja svenskt har vi märkt vårt socker med ursprungsmärkningen ”Från Sverige”.

Smakbordet - C02:44