Information till bokade utställare 2020!

Stora delar av Sveriges näringsliv har som bekant varit mer eller mindre lamslaget sedan mars. Eventbranschen har under våren och sommaren fått arbeta utefter ett antagande att rådande restriktioner gällande allmänna sammankomster skulle lättas eller släppas helt.

Fredagen den 21 augusti meddelade regeringen att man förbereder undantag i restriktionen av folksamlingar med max 50 deltagare, detta innefattade dock inte mässbranschen eller likande verksamheter.

Förutsättningarna för att genomföra Sthlm Food & Wine finns med andra ord inte. Detta har fått oss att efter noggrant övervägande fatta beslutet att ställa in årets upplaga av Sthlm Food & Wine, vilket vi naturligtvis tycker är mycket tråkigt. Vi är väl medvetna om att det här är en utmanande period för många inom vår bransch och förstår de utmaningar som kommer med det.

 

Du som bokat dig till årets mässa kommer därmed inte bli debiterad någon monterhyra. Din erlagda anmälningsavgift (Expostart) kan utnyttjas vid nästa års genomförande, enligt nedanstående erbjudande.

 

Ditt erbjudande

Då vi värdesätter samarbetet med er mycket hoppas vi att ni vill följa med till nästa års event!

Du som bokad utställare får därmed utnyttja din redan betalda anmälningsavgift (Expostart) till nästa års Sthlm Food & Wine, den 12-14 november 2021. Du som utnyttjar detta garanteras även samma monterhyra som du blev erbjuden i år, vid nästa års genomförande. Monterhyran faktureras därmed 30 dgr innan nästa års genomförande.

Vi kommer att kontakta dig för att berätta mer om nästa års event och stämma av din medverkan. Då kan vi även berätta om de planer vi har för mindre event under hösten. Mer information om det kommer även att finnas på vår hemsida.

Du är självklart välkommen att kontakta oss!

Ann Sjösten, sales manager: sales.matodryck@stockholmsmassan.se 0707 89 42 94

Åsa Bard Talborn, operativ projektledare: asa.bard-talborn@stockholmsmassan.se 0707 89 43 49