Sthlm Food and Wine toppbild tjej

Våra torglösningar

Varmt välkommen att boka en av våra torglösningar - ett färdigt paket som underlättar ditt mässdeltagande. Ta plats i vin-, öl-, vego-, eller destillattorget under årets Sthlm Food & Wine. 


Vintorget

7,5 kvm

Följande ingår: målade väggar, matta, målad disk 2 lpm, 2 vägghyllor, 3 spotlights, 1 eluttag 10A och monterstädning en dag, digital monter och utställningsförsäkring.

Pris: 24 500 kr

Öltorget

6 kvm

Följande ingår: målade väggar, sidovägg, matta, 2 spotlights, 1 eluttag 10A och monterstädning två dagar, tillgång till gemensamt förråd, digital monter och utställningsförsäkring.

Pris: 17 500 kr

Destillattorget

6 kvm

Följande ingår: röd matta, 3 spotlights, 1 eluttag 10A, förråd, städning inför dag 1, 1 meters vägg mellan montrarna, digital monter och utställningsförsäkring.

Pris: 16 000 kr

Vegotorget

6 kvm

Följande ingår: målade väggar, matta, 2 spotlights, 1 eluttag 10A och monterstädning två dag, digital monter och utställningsförsäkring.

Pris: 16 900 kr

Tillval
Monter med 2 eller fler öppna sidor. I mån av tillgång.
Tillval hörnmonter  3500:- (exkl moms)

 

Våra monterlösningar

Våra monterlösningar har olika grad av valfrihet, från en enklare anpassning i Small Meeting, unika lösningar i Big Meeting till en total valfrihet med specialkonstruktioner i Creative Meeting. 


Creative meeting

Creative Meeting är en designmonter skapad av vårt designteam fritt utefter ditt varumärke och dina önskemål. Den är exklusiv och kreativ. Du får en monter som är precis så stilren eller iögonfallande som du önskar. Passar dig som vill ha full frihet att exponera ditt företags personliga uttryck. Creative Meeting bygger på en tät kunddialog med behovsanalys för att hitta optimala lösningar och profilerande design.

Big meeting

Big Meeting är mellanalternativet bland våra kompletta monterpaket. I en Big Meeting ingår allt från väggar och belysning till grafiskt material och tekniklösningar. Här får du utrymme för produktexponeringar, möjlighet till ytor för bekväma kundsamtal och en monter som går i linje med ditt varumärke. Det är dina behov som styr hur vi utformar montern.

Small meeting

En Small Meeting monter är det mindre och enklare alternativet bland våra monterpaket. Bygg i trä- eller aluminiumsystem. Du får välja möbler, färg på matta, kulör på väggar och ett större förråd. Du kan även beställa unik grafik du föredrar. Vill du så kan du komplettera den med t.ex. annan ljussättning, en takvepa eller dylikt för att få en monter med personlig prägel till minimal arbetsinsats.