Avenue de Champagne Raphael Cameron

Avenue de Champagne

Välkommen till vår nya satsning på champagne.

Sthlm Food & Wine lockar varje år ca 30 000 besökare som är nyfikna på att smaka, prova och handla. På årets event skapar vi Avenue de Champagne som blir ett härligt torg med god dryck. 

Detta görs i samarbete med Fredirk Schelin, som kommer att guida besökarna genom hela sortimentet; i vilken ordning dryckerna bör provas, vilka smaker finns, hur smakar olika sorter tillsammans med ostron och caviar. Fredrik kommer även att finnas på plats med boken CHAMPAGNE 49 miljoner bubblor i en flaska. 

Varje dag, varje timma kommer en unik flaska champagne att öppnas och besökarna får möjlighet att prova och höra historien bakom drycken. Det som öppnas kan t.ex. vara en specifik årgång, större butelj, prestigeutgåva eller annat som drar intresse bland besökarna. Tider och information om dessa speciella händelser kommer att kommuniceras på Sthlm Food & Wines alla plattformar.  

Pris per bord: 7 500 kr
I priset ingår bord (120x60cm), duk, tillgång till larmat vinlager med kylskåp och is. Det vill säga du tar med dig drycken och flyttar in i ett färdigt koncept. För bästa resultat rekommenderar vi att du fokuserar på en eller max två olika produkter. 

Praktisk information:
- Det finns totalt 15 platser att boka och vi tillämpar principen först till kvarn.
- Varje medverkande företag tar med egen personal. 
- Besökare betalar smakprov med en eller flera kuponger, som de köper när de kommer till mässan. Varje kupong är värd 20 kr inkl. moms och du bestämmer själv priset (antal kuponger) för smakprovet. Efter mässan redovisas dina kuponger och du fakturerar Stockholmsmässan 12 kr inkl. moms/kupong. 
-Varje utställare ska vid angivet klockslag erbjuda något speciellt att öppna i montern. Varje utställare har har plats för en sådan öppning per mässdag. 
- Du väljer själv om du vill sätta din logga i vinyl på väggen eller ta med egen roll-up. Stockholmsmässan kan hjälpa till med framtagning och montering av logga på vägg. 

För bokning och mer information kontakta vårt säljteam här!