Bli vinsmart på 30 minuter!

Lär dig kombinera mat och vin på rekordtid. Vi upprepar succén med drop in-vinprovningar, som startar varje timme. Vinsmart är en interaktiv, inspirerande och underhållande provning som leds av erfarna och entusiastiska mat- och vinprofiler. Du bjuds på smarta och enkla tips som lär dig grunderna i hur olika typer av vin beter sig ihop med mat. Provningen bokar du på plats på mässan och betalar med dryckeskuponger. Enkelt och smidigt!

  – Vinsmart är en interaktiv och inspirerande typ av vinprovning, ledd av en erfaren sommelier som även delar med sig av smarta tips för att förhöja vinupplevelsen. Vi vill helt enkelt att folk ska bli lite kunnigare när det kommer till vin. Samtidigt hjälper vi våra kunder till viktiga insikter om deras produkter när vi låter så många konsumenter få uppleva deras viner i en relevant och intressant kontext, säger Niclas Tuomela.

 

Vad kommer ni att kunna erbjuda för upplevelser på Sthlm Food & Wine i november?

   – På ett lustfyllt och enkelt vis lär vi med konceptet Vinsmart ut hur man matchar vin med mat på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder relevant kunskap som gör besökaren till en bättre vinkonsument; kunskap som är enkel att ta till sig och som man har omedelbar nytta av. Det kommer vara lättsamt, lärorikt och underhållande. Syftet är att man efter att ha deltagit i en Vinsmart-provning själv ska kunna förhöja sin upplevelse, oavsett vin och situation,

 

Ni har även ett koncept som ni kallar ”Vin & Yang”. Berätta!

   – Idén bakom Vin & Yang är att presentera två olika produkter som är varandras motsatser, men där inget av vinerna är bättre eller sämre än det andra – bara annorlunda. Konceptet ska hjälpa vinintresserade att uppleva och förstå skillnaderna mellan olika produkter, vinstilar och produktionssätt på ett inspirerande och engagerande sätt, avslutar Niclas Tuomela.

 

Läs mer om Spin The Bottle »