Speed dating

Kom och prova på Speed dating

Finns det något bättre än att kombinera god dryck, härlig miljö och en dejt eller två? I år introducerar vi en helt ny aktivitet under Sthlm Food & Wine - speed dating

På fredagen och lördagen har du möjlighet att prova på speed dating. Smutta på en god dryck och lär känna 20 nya personer - kanske klickar du med någon lite extra. 

Aktiviteten presenteras i samarbete med Speedd8.se och det är genom dem du bokar din plats. Inträde till mässorna Sthlm Food & Wine och Allt för Hälsan, tilltugg, vinglas med 5 dryckeskuponger och privat garderob ingår i Speed dating-biljetten. 

30 - 40 år

Vissa saker i livet är klart bättre OFFLINE och att träffa nya, sköna människor hör definitivt dit! I denna session träffas singlar som är 30 - 40 år.

Läs mer och boka här!

40 - 50 år

Vare sig du hittar någon att gå på ny dejt med eller blir en social upplevelse rikare utlovar vi dig en fantastiskt kul kväll! Här träffas singlar som är 40 - 50 år.

Läs mer och boka här!

25 - 35 år

Formatet är superenkelt! Med erfarenhet av att ha hållit hundratals event och haft tusentals deltagare har vi insett att Speeddating handlar helt om att ha en riktigt rolig kväll där du på enklast möjliga sätt träffar nya människor face to face! Här träffa singlar som är 25-35 år.

Läs mer och boka här!