Pressmeddelande

Ca Phe Sua, kaffe lattechoklad på vietnamesiskt vis

Ca Phe Sua, vietnams inofficiella nationaldryck är en viktig del av den vietnamesiska vardagen. Upptäck den vietnamesiska kaffekulturen genom Marous nya hantverkschoklad.

När Marou under tidiga morgnar är på väg till sina kakaobönder är Ca Phe Sua ett måste. Det är en särskild typ av kaffe med kondenserad mjölk som du finner vid varje gatuhörn i Vietnam.

Marous nya hantverkschoklad är inspirerad av den vietnamesiska traditionen av att träffas och konversera över en kopp kaffe; Smaka det perfekta mötet av vietnamesiskt Robustakaffe, mjölk och Single Origin choklad.

Mjuk och len mjölkchoklad med den typiskt runda och fylliga kaffesmaken från Vietnam.

Marous chokladkaka Ca Phe Sua innehåller 44 % kakaohalt, väger 80 gram och kostar 89-95 kronor i välsorterade butiker, kaféer, restauranger och spa:n. Missa inte de andra populära smakerna mörk choklad med PHO-kryddor, Arabicakaffe, Ingefära & lime, Salt & peppar, Kalamondin och mjölkchoklad med kokosmjölk. Marou erbjuder också en Single Originserie med kakao från olika provinser.

Marou betalar ett pris över marknadens standard för kakaobönorna; Marou gör det av två anledningar, dels för att kakaobönderna ska få rättvist betalt men också för att de då hjälper kakaobönderna att investera mer pengar i sina kakaofarmer. På det sättet kan de höja standard och kvalitet, vilket ger en choklad som bara blir godare och godare.

Njut av en handgjord choklad, handinpackad i handpressat papper. Det blir inte mer handgjort än såhär.

Läs mer på https://beriksson.se/sv-se/alla-produkter/p/Mar167/ca-phe-sua?return=%2Fsv-se%2Fvarumarken%2Fmarou