Grey Poupon, Maldon, Kikkoman, TAbasco, Colman´s

Vi finns i monter C19:45F

Kikkoman, Tabasco, Grey Poupon, Maldon och Colman’s är alla fantastiska smaksättare till din matlagning. Vad de alla har gemensamt är att de förstärker och höjer smaken i det du lagar. Alla har dem sin egna, unika plats i köket.

Kikkoman: Originalet från Japan är en mästare på att trolla fram andra smaker. Med endast fyra ingredienser (sojabönor, vete, vatten, salt) och en lagring på sex månader utvecklar Kikkoman sojasås närmre 300 aromämnen vilket gör den till en höjdare i marinader och på allt du önskar grilla. Kikkoman erbjuder ett brett sortiment utöver sin klassiska japanska soja, nämligen ponzu, pokesås, teriyakimarinad, risvinäger samt sushi- och sashimi soja.

Tabasco: TABASCO® är så mycket mer än hetta! Med endast innehåll av chili, vinäger, salt och med en lagring på ekfat i hela tre år slår TABASCO® alla andra pepparsåser på fingrarna när det kommer till just smak. Precis som Kikkoman innehåller TABASCO® umami naturligt och kanske är det därför som såsen har varit en klar favorit som smaksättare i mat och dryck sedan 1868. Våga ta in TABASCO® i vardagen – släng i några droppar i köttfärssåsen, korvstroganoffen, pizzan, höstgrytan eller din poke bowl, och du når helt nya smakhöjder.

Grey Poupon: Det franska originalet som alltid levererar förstklassigt sting. Grey Poupon grundades 1866 och innehåller till skillnad från andra dijon vitt vin istället för vinäger, vilket ger den en rundare smak med ett härligt sting.

Maldon Seasalt: Det finns salt, och så finns det Maldon havssalt. Maldon är ett handskördat gourmetsalt från havet utanför Englands östkust. Helt fritt från tillsatser och med de spröda saltflingorna med ren saltsmak är Maldon en klar favorit bland kockar världen över.

Colman’s: Med en unik blandning av ljusa och mörka senapsfrön har Colman’s blivit Englands nationalsenap och även en svensk hovleverantör. Colman’s senapspulver passar perfekt både till att göra egen senap samt som smaksättare i grytor, såser, marinader eller rubs.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Mat

Kontakt

Grey Poupon, Maldon, Kikkoman, TAbasco, Colman´s

Box 1285 171 25  Solna Sverige