• Sveriges Bästa Paradrätt - Sthlm Food & Wine

  Har du Sveriges bästa paradrätt?

  Vi vet att du har en paradrätt – men är den Sveriges bästa? Dela med dig av din paradrätt och ta chansen att vinna en mat- och dryckesresa till Georgien! Alla som deltar får en entrébiljett till Sthlm Food & Wine. Se mer i vår film här:  Sveriges Bästa Paradrätt är tävlingen för dig med ett brinnande intresse för mat och dryck, men som kanske inte riktigt tog dig hela vägen till Bocuse dÓr. Tanken är att du som gillar att laga mat – och vill bli inspirerad av andra – ska dela med dig av dina skapelser. I samma veva får du även chansen att vinna en rad olika fina priser med koppling till gastronomi, som ytterligare kan utveckla ditt intresse för mat och dryck. Observera att du inte behöver vara kock eller ha publicerat en kokbok för att delta. En sann passion för matlagning räcker långt!

 • Priser

  Att tävla i Sveriges bästa paradrätt är inte bara väldigt kul och ett lätt sätt att imponera på dina vänner, det är vinstgivande också! Om du blir den lyckliga vinnaren har du nämligen mycket att se fram emot!

  Förstapris:
  Förstapris i tävlingen är en mat- och dryckesresa för två personer till vackra Georgien där i princip allt är inkluderat! Både flyg, boende och besök på restauranger och vingårdar ingår i priset. En resa fullsmockad av njutning helt enkelt! Vinnaren har möjlighet att plocka ut vinsten mellan december 2018 och oktober 2019. 

  Läs mer om resan och Georgien här »

  Andrapris:

  Och blir du tvåa i tävlingen behöver du verkligen inte misströsta. Andrapriset är nämligen en kock från Rent a Chef som kommer hem till dig och lagar mat till dig och 5 av dina gäster! 

  Lycka till!
 • Sveriges Bästa Paradrätt - GastroNord

  Reglerna är enkla

  Reglerna är mycket enkla. Fyll i din mailadress här nedan efter att du läst och tagit del av våra villkor/regler, så får du upp ett meddelande med mer utförlig information om hur du går tillväga för att tävla, samt information om de fina priserna du kan vinna. Alla som är med och tävlar belönas dessutom med en entrébiljett till Sthlm Food & Wine i november!

  Sveriges Paradrätt - Sthlm Food & Wine

   

  Det blir en ny deltävling varje månad fram till september, då semifinalen hålls på Sthlm Street Food i Kungsträdgården den 8 september. Du kan vara med och tävla varje månad. Varje deltävlingsvinnare presenteras här på Sthlm Food & Wines hemsida samt i våra sociala medier. Den stora finalen äger rum på Sthlm Food & Wine i november.

  Ta chansen och var med och tävla! Om inte annat så blir du en erfarenhet rikare och får gratis entré till årets bästa gastronomiska event!

  Villkor och regler för tävlingen »