Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Shakshuka, Nidal Kersh

Recept från kockarna på Sthlm Food & Wine 2017

Besökte du någon av våra scener under Sthlm Food & Wine 2017? Fick du upp ögonen för någon av alla rätter som tillagades framför publiken, eller smakade du på något riktigt smarrigt och vill prova att laga det själv? Nu bjuder vi på recept från flera av Sveriges skickligaste kockar.

Tareq Taylor - Singapore noodles
I boken Tareq Taylors kyckling hittar du fler goda recept

Martin Nordin - Svart bönburgare med baba ganoush
Du hittar fler recept från Martin i hans bok Gröna burgare

Jessica Frej - Salsiccia med krämiga parmesanbönor
Fler recept från Jessica Frej hittar du i hennes bok Supergott & Supersnabbt

Håkan Larsson - Ostgratinerade tunnbrödssnittar à l'Alsace
Fler favoriter från Håkan finns i hans bok Håkan Larssons bästa mat till vinet

Nidal Kersh - Shakshuka (vegetariskt) 
Fler recept hittar du i boken Shakshuka: Jerusalems kök - mat utan gränser 

Sébastien Boudet - La Pizza
Ur boken Sébastiens franska kokbok

Therese Elgquist - Vildrissallad med rostad pumpa, avokado och pekannötter
Ur boken The New Green Salad

Ylva Bergqvist - Pasta med grönkål och avokado
Ur boken Vego på 30 minuter


Fler recept kommer inom kort.
Håll koll i våra sociala medier där vi kontinuerligt meddelar när vi uppdaterar med nya recept. Alla receptböcker finns att köpa på bland annat Adlibris

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Facebook »