Tillgänglighet

Vi vill att Stockholmsmässan ska vara tillgänglig för alla. Därför har vi grundtillgänglighet till samtliga restauranger, kongresslokaler och utställningshallar.

Begränsad tillgänglighet kan förekomma på vissa mässor, t ex mässor med uppbyggda nivåskillnader eller stor publikströmning. Kontakta oss gärna innan ditt besök om du har några frågor.Information
Informationen finns vid Huvudentrén.

Informationen: 08-749 41 11, eller 08-749 41 13 (vi svarar under öppettiderna på pågående event)
Besökarservice: 08-749 99 00 (vi svarar mellan 08:30-16:30 på vardagar)
besokarservice@stockholmsmassan.se (vi läser mejlen på vardagar)

Parkeringsplatser
Vi har 20 parkeringsplatser nära entrén, reserverade för dig som har parkeringstillstånd för personer med funktionsnedsättning. Självklart gäller parkeringstillståndet även övriga parkeringsplatser. Har du ett sådant tillstånd är parkeringen avgiftsfri.

Rullstolar
Ett begränsat antal rullstolar finns att låna i Informationen vid Huvudentrén mot uppvisande av id. Rullstolarna går inte att boka i förväg.

Restauranger

Stockholmsmässans fasta restauranger är tillgängliga med rullstol.

Toaletter
Toaletter för personer med funktionsnedsättning finns vid entréerna, i mässhallarna och gallerierna.

Hiss
Hiss till plan två finns i A-galleriet. Hiss ned till B-hallen finns i B-galleriet. Det finns även en hiss vid Huvudentrén ned till parkeringshuset.  Behöver du hjälp kontakta Informationen på entrétorget.

Hörhjälpsmedel
Stockholmsmässan har hörhjälpsystem för dig med hörapparat. Hörhjälpslingan har egen radiomottagare vilket gör att du kommer att höra föreställningen/föredraget mycket bra utan störande bakgrundsljud. Dessa hörhjälpmedel finns i följande salar: Victoriahallen. K1, K2, K11, K21, T1, T2. Du hämtar ut dem i informationsdisken mot uppvisande av legitimation.